Timp de preparare:
45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 4 portii):
• 12 cotlete de miel,
• 3 linguri de faina,
• 2 oua,
• 6 linguri de pesmet,
• 100g. sunca,
• 150g.mozzarella taiata in 12 felii ,
• sare,
• piper,
• ulei pentru prajit,
• bulbi de anghinare;
Mod de preparare:
1.Se bat cotletele , se condimenteaza cu sare si piper , se tavalesc prin faina,oua batute si pesmet.Se prajesc pe ambele parti 3 minute in ulei incins.Pe
masura ce se scot din tigaie , se pun pe hartie absorbanta.
2.Se pun cotletele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si peste ele se aseaza cate o felie de sunca si una de mozzarella.Se pun la cuptor la 220*C (temperatura
foarte ridicata)pana se topeste branza.
3.Cotletele se servesc cu anghinare proaspata sau conservata si un vin rosu sec.Daca anghinarea e proaspata , se curata de frunze si se pune in apa rece
cu felii de lamaie , pentru a-i mentine culoarea.Apoi, se caleste in unt , cu grija sa nu i se strice forma.