Timp de preparare:
30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 4 portii):
• 4 felii de carne de porc,
• sare,
• piper proaspat macinat,
• 200g.spanac,
• 4 felii de sunca,
• 4 felii de cascaval,
• 200g. rosii cocktail,
• 1/2 manunchi de busuioc,
• felii de lamaie pentru decor;
Mod de preparare:
1.Carnea se sareaza, pipereaza. Pe fiecare felie de carne se pune o felie de sunca si una de cascaval.Apoi ,se ruleaza fiecare si se prinde cu o scobitoare.
2.In uleiul incins , se frige carnea pe toate partile .Rosiile cocktail se spala , se taie in doua si se pun peste carne.
3.Cordon Bleu de carne de porc se repartizeaza pe farfurii impreuna cu rosiile ,se presara cu busuioc tocat si se orneaza cu felii de lamaie.Preparatul
se serveste cu un vin alb sec.